Francesc Mompó publica les seues maneres de mirar València

  • Germania edita '55 maneres de mirar València'

VilaWeb
Redacció
26.08.2012 - 16:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’editorial Germania ha publicat ’55 maneres de mirar València’, el nou llibre de l’escriptor ollerià Francesc Mompó, un llibre que el propi autor defineix com a ‘poemari impressionista’. Mompó descriu, a través de cinquanta-cinc poemes curts, cinquanta-cinc sensacions personals fruit de l’observació permanent de la ciutat de València. Són impressions parcials, sense cap desig de neutralitat, filles d’un temps i d’una estima que passa volgudament per la crítica.

Inclòs dins la col·lecció ‘Plaerdemavida’, el llibre retorna l’escriptor al món de la poesia, després de publicar molts libres de narrativa, si bé el 2010 ja va guanyar el premi de poesia Vila de Puçol per ‘De la fusta a l’aigua’.

Francesc Mompó és autor, entre d’altres, dels llibres ‘Viàtic Marí’ (Premi Forest d’Arana de poesia, 2004), ‘L’elegit’, ‘Els greixets’, ‘Amable’ (Premi Novel·la Juvenil Ciutat de Torrent, 2005), ‘Camí d’amor’ (Premi Narrativa Juvenil Benvingut Oliver de Catarroja, 2008), i ‘Somiant amb Aleixa’ (Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida, 2010)  escrit amb Mercé Climent.

Enllaços
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any