Jo també sóc Anmorsígol

VilaWeb
Vicent Xavier Vila
17.08.2012 - 20:37

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb tots els respectes i amb el seu permís, vull escriure estes línies perquè em solidaritze i m’identifique amb el personatge de l’Anmorsígol.

Per a facilitar la identificació diré que em diuen Vicent Xavier Vila, fill de Ximo Vila, llumener (que no Vilar…) i de Carmina Mas, modista.

Mon pare és un home de 67 anys, jubilat, qui ha treballat tota sa vida a Colortex com molts ontinyentins. Es declara republicà com jo. Ma mare, de 65, és una mestressa de casa i modista que es declara nacionalista valenciana com jo també, sobretot després de veure les actuacions de l’AP o PP.

Ells dos com jo, hem participat activament de la política municipal, tant en campanya electoral com abans i després, com fa tota la gent polititzada, criticant la política d’aparador de l’ex-alcaldessa i del PP que tant de deute i mentides han deixat, com la de l’hospital, les subvencions a les associacions, les denúncies a la gent de Compromís o altres.

Mon pare des de la Llar de Jubilats i des dels bars, amb l’orella a orella, i ma mare al mercat i al ioga formen una xarxa maquiavèlica perfectament sincronitzada en lluita contra la dreta espanyola.

Crec que a este ritme podem tirar, a més de Vivancos, algun personatge corrupte dins de les files del PP o AP valencià, que n’hi ha onze governant i més de vint-i-dos al partit d’AP o PP, si la meua xarxa d’operacions anti-PP m’ha informat correctament.

El Roure, l’any de Govern o la consolidació de Compromís a nivell municipal no  preocupa a la caverna ontinyentina. Espere que sí que ho farà la meua xarxa ‘filoanmorsigolera’ anti-pepera.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any