Fòrum obert de la UCE

  • Avui divendres, el Fòrum Obert presenta un llibre, l'agenda de la terra, i dues conferències ...>>
    Dv. 17 d'agost del 2012

VilaWeb
Redacció
17.08.2012 - 10:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Així, a les 17h Ramon Queralt (Ateneu Popular Garriguenc) parlarà de ‘El rescat del peatge de l’autopista al tram Lleida-Montblanc, una alternativa ràpida, barata i sostenible a la construcció de l’autovia ‘. A la mateixa hora es presentarà el llibre ‘Catalunya, one nation, two states. Un estudi etnogràfic de la resistència no violenta a l’assimilació d’Alexander Alland Jr. i Sonia Alland pels autors, Manel Ollé i Albiol i Jordi Panyella i Carbonell (editor de Pol·len Edicions)

A les 18h al mateix Fòrum Obert es farà la presentació de ‘l’Agenda de la Terra’ que  és també una guia cultural que proposa activitats i recorda les festivitats d’arreu del país, i que vol fomentar el consum responsable, el respecte als drets humans i l’ús de les llengües minoritzades. A més de donar informació sobre la banca ètica, el comerç just o el voluntariat lingüístic, també hi trobareu frases de personatges cèlebres com Oscar Wilde, Mercè Rodoreda, Karl Marx o Ovidi Montllor.per Jordi Urgell (editor) i Jordi Bancells (distribuïdor) amb la col·laboració d’Amics de Prada. L’agenda la podeu trobar en català, esperanto i occità

També Joaquim Auladell i Freixinet parlarà sobre ‘Una experiència de Teatre No Professional (TNP): Els setze de la 26. Oratori NY’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any