Manifestacions a tot el país contra la retallada de Rajoy

  • La majoria començaran avui pels volts de les vuit del vespre

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
19.07.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després de la llarga llista de retallades que va anunciar divendres el president espanyol, Mariano Rajoy, els sindicats CC OO i UGT van començar a preparar manifestacions de contestació. Sostenen que les mesures perjudiquen especialment els desocupats, els treballadors públics, els pensionistes, i que agreujaran la desocupació i allargaran la recessió econòmica. Moltes associacions i partits polítics s’han sumat a la convocatòria i tot fa pensar que molts, sobretot treballadors públics, sortiran avui al carrer a protestar.

A Palma la manifestació sortirà de la plaça d’Espanya a quarts de vuit. I les de Maó i d’Eivissa sortiran a les vuit, de la plaça de l’Esplanada i del passeig Vara de Rei, respectivament.

La manifestació de Barcelona començarà a les 19.30 a la Ronda de Sant Pere; la de Girona, a la mateixa hora, a la plaça de la Independència; les de Tarragona i de Lleida, també a la mateixa hora, de la Imperial Tàrraco i de la seu de la Sots-delegació del Govern, respectivament. També hi haurà manifestacions a Vic, Sabadell, Terrassa i Tortosa.

A València els manifestants sortiran a les vuit del vespre de la plaça de Sant Agustí; a Alacant eixiran de l’IES Jorge Juan; i a Castelló, de la plaça de les Aules.

Més informació: 

Llista de les dures reformes

Rajoy elimina la paga de Nadal dels funcionaris i apuja l’IVA al 21%

Llàgrimes a Itàlia per la retallada; aplaudiments a Espanya

Krugman i Sala i Martín, visions oposades sobre la retallada de Rajoy

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any