Iniciativa-Compromís pregunta a Bataller si canviarà de cotxe oficial

  • Els ecosocialistes esperen "que no faça com Moliner, que n'ha comprat un de "gama alta"

VilaWeb
Redacció
06.07.2012 - 10:04

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El secretari d’organització d’Iniciativa-Compromís a Castelló, Pepe Cueva, ha preguntat avui públicament si és cert que l’alcalde de Castelló, Alfonso Bataller, “pensa emular els passos del president de la Diputació, Javier Moliner, i renovar el cotxe oficial”. Moliner va destinar prop de 43000 euros al seu nou cotxe oficial.

Segons ha explicat Cueva “ha aplegat a Iniciativa la informació que el senyor alcalde estaria negociant la compra d’un vehicle d’una reconeguda marca sueca”, i que el preu bàsic d’eixe model estaria “per sobre dels 37.000 euros”, als quals caldria afegir “tots els extres i suplements”.

Per als ecosocialistes és “immoral” que uns moments tant complicats “els dirigents polítics continuen malgastant els diners i permetent-se luxes personals”, com és adquirir vehicles oficials d’alta gama. Per a la formació és “molt qüestionable” la necessitat d’aquestos vehicles, i afirmen que “hi ha solucions intermedies com són vehicles de bon nivell però preus més assequibles”.

Cueva, com va fer en el cas de Moliner, ha afirmat que en aquest casos “s’hauria de donar exemple i optar sempre per vehicles híbrids o elèctrics”, per lluitar també contra la contaminació, i limitar l’ús dels vehicles oficials als casos “purament necessaris” (com ara desplaçaments fora de la ciutat), i per tant, no usar-lo dins del terme local.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any