Les concessionàries ja han denunciat setze mil vehicles pel #novullpagar

  • La xifra, que no inclou els vehicles dels últims dies, multiplica per deu les xifres de seguiment que donaven les mateixes concessionàries

VilaWeb
Redacció
20.05.2012 - 15:48

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Fins ara l’única xifra que les concessionàries d’autopistes donaven sobre quants vehicles havien fet el #novullpagar, era de mil cinc-cents. Però la tramitació de les denúncies al Servei Català de Trànsit per part de les mateixes concessionàries, ha destapat que el volum de la protesta, sense comptar encara amb els darrers dies, multiplica per deu el que havien reconegut. Car les mateixes concessionàries han enviat reclamacions per setze mil vehicles. Aquesta xifra de setze mil vehicles inclou demandes de multa fins dijous de la setmana passada.

Trànsit ha iniciat de moment mil tres-cents expedients. Ho ha fet enviant als propietaris dels vehicles una notificació perquè diguin si eren ells els conductors en el moment de passar per la barrera. Els propietaris tenen ara vint dies per a donar una resposta, passats els quals Trànsit tramitarà la denúncia corresponent que pot ser d’un màxim de cent euros.

Més informació: Tots els vídeos del segon #novullpagar massiu

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any