Comencen les visites d’alts càrrecs del govern per justificar les retallades

  • Vindran als catorze municipis de la Vall amb més de mil habitants

VilaWeb
Redacció
08.05.2012 - 17:04

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest dimecres comencen les visites que alguns alts càrrecs del govern faran, en una campanya de divulgació batejada com a ‘Responem’ i que intentarà explicar les mesures econòmiques del Consell. La campanya pretén, segons fonts de la Generalitat, justificar ‘què fem, per què ho fem i què esperem de totes aquestes mesures’.

El President de la Generalitat, Alberto Fabra, va anunciar recentment la campanya, que passarà per tots els municipis de més de 1.000 habitants del País Valencià per mirar de fer entendre les decisions econòmiques i les retallades.

Aquest dimecres serà el director general de Participació Ciutadana, Rubén Cortés, qui parlarà a la Casa de Cultura d’Alfarrasí, a les 18.30 h, i posteriorment acudirà a l’auditori de Castelló de Rugat, a les 20.00 h.

A la nostra comarca es preveu que es faran visites també a Agullent, Aielo de Malferit, Atzeneta d’Albaida, Benigànim, Bocairent, Fontanars dels Alforins, Llutxent, Montaverner, l’Olleria, Ontinyent, la Pobla del Duc i Quatretonda.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any