El Festival Circ Cric obre una temporada espectacular al Montseny

  • Mishima, Sergi López, Sidonie i Tortell Poltrona, entre els artistes que hi actuaran

VilaWeb
Redacció
06.04.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Si els últims festivals de circ, música, teatre i dansa organitzats per la Companyia Circ Cric duraven dos caps de setmana de primavera, enguany els organitzadors, amb el pallasso Tortell Poltrona al davant, han optat per una programació que durarà fins al 16 de juny.

El Festival Circ Cric comença avui amb Som del Montseny/Agrofest 2012, un festival de música que neix amb la pretensió d’arribar a consolidar una oferta musical amb denominació d’origen Montseny. Hi participaran l’Orquestra Sant Celoni, Raska, Joan Colomo, Twisted Nails i Moksha.

El programa del festival continua el dia 13 amb Escarlata Circus, que hi presentarà l’obra ‘Pugilatus’, i el 20 d’abril serà el torn del veterà de la cançó Quico Pi de la Serra, que oferirà els temes de QuicoLabora. Los Galindos presentaran ‘Maiurta’ el dia 22, en una jornada amb moltes activitats al bosc en què també tindran espai Pessic de Circ, Rolabola, Elegants, Asaco, Circ Bover, Circ Cric, Circo Los, Gran Fele, Allé Allé, Ademc i la Castanya de Viladrau.

El grup Mishima, encapçalat per David Carabén, serà al Montseny el 28 d’abril, onpresentarà ‘L’amor feliç’, mentre que el 5 de maig el concert el protagonitzaran els músics Paul Fuster, Mazoni i Very Pomelo. Un altre dels actes destacats del festival serà el concert de Sidonie el dia 18 de maig amb el títol ‘Sidonie al Circ Cric, la gran pirueta’. El grup ha preparat un espectacle molt vinculat amb el circ.

Els ballarins Claire Ducreux i Toni Mira presentaran el dia 27 de maig ‘En attendant l’inattendu’ i els integrants de Baro d’Evel Cirk Cie oferiran ‘Le sort du dedans’ entre l’1 i el 3 de juny.

Un altre plat fort del festival és l’actuació, el 8 de juny, de l’actor Sergi López amb la seva aplaudida ‘Non Solum’, que fa molt de temps que ronda. López ha comentat que anar al Montseny ‘a fer el pallasso era una cosa pendent, que havia de fer tard o d’hora’.

El Circ Cric amb La Troba Kung-Fú és un altre dels espectacles que es podran veure en aquest festival, que es tancarà el 16 de juny amb un partit de pallassos, contra un joc d’improvisació, que tindrà Pep Callau d’àrbitre, Tortell Poltrona i Claret Papiol d’entrenadors i Marcel Escolano de jutge de banda.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any