La CUP decidirà l’any vinent si es presenta a les eleccions al parlament

  • Avui celebra a Reus la primera Assemblea Nacional després dels resultats municipals de l'any passat

VilaWeb
Redacció
11.03.2012 - 17:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) decidirà el primer trimestre de l’any vinent si concorre a les eleccions al parlament. Així ho ha aprovat avui en l’Assemblea Nacional que ha tingut lloc a Reus. En el text, l’organització també es proposa de treballar perquè es donin les condicions òptimes per a poder-se presentar.

La CUP s’ha reunit avui al Teatre Bartrina de Reus, en la primera Assemblea Nacional després dels resultats electorals del maig passat, on va duplicar la seva representació als ajuntaments, obtenint més d’un centenar de regidors i quatre batllies. Per això l’assemblea d’avui ha servit per analitzar i debatre sobre aquest nou escenari; un debat que també inclou la conveniència, o no, de presentar candidatura en altres comicis a banda dels municipals, i en quines condicions s’hauria de fer.

A més de reforçar les assemblees territorials, la ponència que es debat, ‘Un pas endavant’, preveu la creació de comissions de treball per elaborar ‘un discurs nacional en pro de la construcció de la unitat popular’. La CUP també es proposa de crear una taula formada per les organitzacions de l’esquerra independentista i de començar a dibuixar un projecte d’Assemblea de Regidors dels Països Catalans.

Un altre dels reptes que encara l’organització és el d’establir-se a tot el país, i per això vol obrir debats amb els moviments socials del territori.

Enllaços
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any