La comèdia ‘Intocable’ ja es pot veure a les sales de cinema

  • Fa deu setmanes que es projecta a l'Hexàgon

VilaWeb
Redacció
09.03.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La comèdia ‘Intocables’ ha estat número u de taquilla a l’Hexàgon durant deu setmanes, i ara arriba a les nostres sales. L’estranya parella formada per un vell aristòcrata i un jove suburbial comparteix cartellera amb el nou film que dirigeix i protagonitza George Clooney, ‘The ides of March’, i amb ‘Dictado’, la intriga del director Antonio Chavarrías.

Tot seguit, una fitxa de cada una de les estrenes.

>Intouchables. Direcció: Olivier Nakache, Eric Toledano. Intèrprets: Anne Le Ny; François Cluzet, Omar Sy. Gènere: Comèdia. En català en una quinzena de sales. Esbós: Història, basada en fets reals, de dos homes que, normalment, mai no s’haurien conegut: un aristòcrata ferit en un accident i un jove dels suburbis de París que es converteix en el seu assistent i fa que l’home recuperi les ganes de viure. Vídeo.

>Dictado. Direcció: Antonio Chavarrías. Intèrprets: Bárbara Lennie, Ágata Roca, Mágica Pérez; Juan Diego Botto, Marc Rodríguez. Gènere: Enjoli. Esbós: Una òrfena, la Júlia, és acollida per la Laura i en Daniel, que veu amenaces en algunes de les accions de la Júlia — i un passat terrorífic que havia enterrat. Vídeo.

>The Ides of March. Direcció: George Clooney. Intèrprets: Marisa Tomei; George Clooney, Ryan Gosling. Gènere: Drama. Esbós: Stephen Meyers és el segon responsable de la campanya presidencial del governador Mike Morris, en qui confia plenament. El cap de campanya de l’adversari ofereix una feina a Meyers, mentre les negociacions de Morris pel suport d’un senador s’aturen. Meyers pot haver confiat massa en Morris, i Molly Sterns, la becària, guarda un secret. Vídeo.

>This Means War. Direcció: McG. Intèrprets: Reese Witherspoon, Chelsea Handler; Chris Pine, Tom Hardy. Gènere: Comèdia. Esbós: Dos agents de la CIA i grans amics de la infància s’enamoren de la mateixa dona. L’amistat desapareix i comença una batalla de grans proporcions que porta a la destrucció de la ciutat de Nova York. Vídeo.

>John Carter. Direcció: Andrew Stanton. Intèrprets: Samantha Morton, Lynn Collins; Taylor Kitsch, Willem Dafoe. Gènere: Aventures. Esbós: Un veterà de guerra és transportat inexplicablement a Mart i acaba embolicat en un conflicte amb els marcians. Vídeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any