Demà diumenge, els manifestants en favor de TV3 acompanyaran la Flama de la Llengua fins al cim del Bartolo.

  • Acció Cultural edita noves banderoles de "Volem TV3", que es poden adquirir als seus locals de Castelló i de Vila-real

VilaWeb
Redacció
07.02.2012 - 12:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

De cara a preparar els ànims per la manifestació en favor de TV3, que tindrà lloc proper dissabte, dia 18, Acció Cultural i la plataforma Sense Senyal han acordat convocar aquest diumenge una pujada conjunta amb els Centres Excursionistes de Benicàssim i de Castelló, que duran la Flama de la Llengua Catalana fins el cim del Bartolo, justament el punt on hi ha les instal.lacions, ara tancades, que permetien als castellonencs veure TV3.

La caminada començarà a les 9 hores, a Benicàssim, davant d l’església, i té previst arribar al convent del Desert cap a les 11, i al cim del Bartolo cap a les 12. La idea d’aquesta marxa és doble, per un costat dur la Flama de la Llengua al punt més alt de la serralada de Desert, com a símbol de la seua rebuda a les nostres comarques; i per l’altre, recordar la reivindicació irrenunciable de la tornada del senyal de TV3 i la resta de canals en català, precisament en el punt des d’on es reemetien.

Per altra banda, Acció Cultural ha reeditat les banderoles grogues amb el lema “Volem TV3” que ja l’any passat, amb motiu del tancament de les emissions, es van poder veure en nombroses cases de Castelló. Ara, des d’Acció, segons explicar el seu delegat, Antoni Royo, “pretenem que els ciutadans puguen mostrar el seu suport a la recepció de TV3 i la seua protesta pel tancament, que dura ja un any, mostrant en els balcons o les finestres de les cases aquestes banderoles, que podran utilitzar-se també, com és lògic, en el transcurs de la manifestació. Una manifestació que, recordem-ho una vegada més, eixirà a les 6 de la vesprada del dia 18, des de la Farola”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any