I tu, què menges?

  • Quatre joves vegetarians de Barcelona responen les nostres preguntes sobre la seva dieta i les dificultats que presenta

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Carolina, el Pau, la Daniela i la Míriam tenen en comú moltes coses: tots quatre són joves, tenen les idees clares i fa més de tres anys que van decidir deixar de menjar carn. El vegetarianisme en sentit global no es pot explicar des de la impersonalitat, s’ha d’entendre que els motius que els empenyen són tan variats com les dietes que existeixen. Per això hem decidit posar cares a les respostes i malgrat l’excepcionalitat de cadascú, hem pogut veure que tots reconeixen que al principi va ser difícil fer el canvi, però que ara ja no prenen complements alimentaris i sobretot, que ser vegetarià no és més car.

 

Els nostres perfils, a fons:

Daniela Duffett, 19 anys. Ovo-lacto-vegetariana. Intenta consumir al màxim menjar ecològic. Estudia veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Li apassionen els animals i no li agrada que se’ls consideri com un producte.

Pau Balagué, 23 anys. Ovo-lacto-vegetarià. En camí a ser vegà. Ha estudiat un cicle superior en direcció de cinema. Treballa per una empresa de tecnologia. La seva mare es va convertir en vegetariana després que ell. 

Carolina González, 22 anys. Vegana. Està a l’atur, fins ara ha treballat d’administrativa. Considera que si ets vegetarià, has de ser activista per la causa dels animals. Activista a AnimaNaturalis.

Míriam Fabà, 22 anys. Ovo-lacto-vegetariana des de fa 5 anys. Estudia criminologia a la Universitat de Barcelona (UB). Reconeix que li encanta el menjar fregit i li agrada provar aliments nous: farines, cereals, pastes.

Enllaços
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any