La rebaixa del sou del tinent-batle de l’Olleria és conseqüència de la divisió del PP, segons el Bloc

  • Les desavinences internes provindrien del pacte signat amb Gent de l'Olleria

VilaWeb
Redacció
31.01.2012 - 19:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dilluns, el ple de l’Ajuntament de l’Olleria aprovava que el sou del tinent-batle i cap de llista del PP, Jesús Engo, baixara de 30.000 a 20.000 euros. Si bé la proposta en suplia una altra presentada pel PSOE que demanava retirar-li la dedicació exclusiva, no deixava de sobtar que el propi partit d’Engo li rebaixara el sou. L’explicació, segons el Bloc, es trobaria en les discrepàncies internes que manté el PP des del mateix moment en què es va signar el pacte de govern local amb Gent de l’Olleria.

El portaveu del Bloc-Compromís a l’Ajuntament, Julià Engo, considera que aquesta situació és ‘una mostra més del desgavell que regna al PP’, amb un president que no sap solucionar els problemes interns. Per a Engo, el portaveu del PP, Juan Ruano, duu ‘els draps bruts’ a llavar a l’Ajuntament, i el tinent-batle està més pendent que els companys no li baixen el sou que no de treballar pel poble.

L’actual tinent-batle és també regidor de Cultura i de Promoció Econòmica, unes àrees que, en opinió de Julià Engo, es troben sense cap activitat que se li puga atribuir. ‘A hore d’ara és un misteri a què dedica el seu horari laboral’, denuncien des del Bloc.

Enllaços
Array

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any