Noves crides en suport al LipDub per la llengua

  • Cada dia son més els escriptors, batlles, empresaris i ciutadans que criden a participar en el LipDub per la llengua del pròxim 31 de març, organitzat per la Federació d'entitats en defensa de la llengua i la cultura catalanes ...>>
    Dj. 26 de gener del 2012

VilaWeb
Redacció
26.01.2012 - 10:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Com ja sabeu, la federació vol aconseguir el rècord mundial de participació a un LipDub, un rècord que ha de palesar la nostra voluntat de garantir la transmissió de la llengua catalana a les futures generacions. Ja fa unes setmanes es va elegir com a tema, la cançó ‘Parlem Català’ de Jordi Barre, que s’adaptarà per l’ocasió, encare que sembli que tarda comparat al termini anunciat per fer-ho.

Aquest LipDub es fa el 31 de març, com a acte ‘local’ per reivindicar una llei que garanteixi drets per a les llengües vernacles als diversos territoris administrats per l’estat francès. Serà el primer cop tots els mateix dia i de formes escollides per cada lloc, es farà als diversos indrets de l’estat francès, on és parla altre llengua històrica, a més del francès, un acta reivincicatiu divers però unirtari.

Podeu des d’aquí fer una ullada als vídeo clips penjats en suport d’aquest LipDub.

Com sabeu, per realitzar aquest LipDub és necessiten tenir recursos financers. Per això, aprofitant que un amic els ha donat roba per vendre, aquest dissabte de 10 a 13h la podeu adquirir, a bon preu, a la Vilbau seu d’Aire Nou a Bao, a l’avinguda del camp de rugbi. Tots els diners obtinguts es destinaran a aquesta realització.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any