La millor Catalunya per batre Tunísia

  • Cruyff convoca onze jugadors del Barça i set de l'Espanyol · Tots, excepte Bojan juguen al nostre país · Ja s'han venut més de quinze mil entrades · Aconseguiu entrades de franc a la botiga de VilaWeb

VilaWeb
Redacció
24.12.2011 - 18:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El seleccionador català, Johan Cruyff, ha anunciat avui que compta amb una de les millors seleccions catalanes de tots els temps per jugar aquest divendres contra Tunísia. A la llista de convocats hi ha onze jugadors del Barça (set del primer equip i quatre del B) i set de l’Espanyol, a més de Puigdollers (Sabadell), Coro (Girona), Juste (Nàstic) i Bojan (Roma). Justament Bojan ha estat mencionat per Cruyff avui, car és l’únic dels convocats que no juga al nostre país. ‘Volíem que tots els jugadors juguessin aquí, però amb Bojan hem hagut de fer una excepció, perquè ell vol venir cada any’, ha dit Cruyff, que també a explicat que finalment no ha pogut convocar els jugadors del València Jordi Alba i Bruno Saltor. Una de les novetats  d’enguany és Cesc Fàbregas, que mai no havia pogut jugar amb Catalunya perquè el calendari de la Premier com a jugador de l’Arsenal li ho impedia.

Per una altra banda, la Federació Catalana de Futbol ha explicat que ja s’han venut més de quinze mil entrades pel partit, que es fa divendres a l’Estadi Olímpic de Montjuïc, i que confia a poder arribar a les trenta mil.

Entrades de franc a la botiga de Productes de la Terra i VilaWeb

Us recordem que podeu acoseguir entrades gratuïtes si compreu una samarreta de la selecció o una equipació infantil a la botiga de Productes de la Terra i de VilaWeb. La botigés a la mateixa redacció del diari (Ferlandina, 43, al Raval de Barcelona, al costat del MACBA), i és oberta de dilluns a dissabte d’11.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any