El teixit associatiu es rebel·la contra el tancament de l’SCAI

  • Més de seixanta entitats de camps molt diversos signen un manifest on s'exigeix a l'Ajuntament que rectifiqui per tal d'obrir un procés de negociació sense la pressió del tancament. Les entitats sotasignades convoquen a una concentració de suport el dimarts a la tarda

VilaWeb
Eudald Griera
09.12.2011 - 16:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ni l’SCAI, ni les entitats que hi donen suport veuen en la pròrroga de tres mesos cap possibilitat real de negociació, per això han decidit mobilitzar-se i iniciar una campanya de suports públics a l’entitat per demanar a l’Equip de Govern que renovi la subvenció per un any a l’entitat, per poder dialogar sense l’amenaça del tancament. Amb una setmana, ja han aconseguit que entitats d’atenció a les persones, entitats de promoció de la llengua catalana, entitats culturals, associacions de veïns, moviments socials, partits polítics i la majoria de les entitats de nouvinguts de la ciutat signin el manifest de suport al Servei Ciutadà d’Acolliment a l’Immigrant.

Les entitats promotores de la campanya contra el tancament de l’SCAI també han convocat una concentració per al proper dimarts 13 de de desembre a les sis de la tarda davant l’Ajuntament, coincidint amb la celebració del Ple municipal del mes de desembre. En la carta oberta que han fet pública recentment les voluntàries de l’entitat s’assegura que ‘les conseqüències del tancament serien molt negatives pel col·lectiu immigrant de Sabadell i tindria repercussions greus per a la cohesió i la justícia social a la ciutat’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any