Els Mossos fan retirar les tendes dels indignats

  • Els integrants del moviment es proposen tornar a acampar i fan una convocatòria per dos quarts de vuit del vespre

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
19.11.2011 - 15:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Just quan hi havia menys gent, cap a les 3 del migdia, una patrulla de la policia autonòmica catalana ha advertit que si no es retiraven les tendes instal·lades a la plaça Doctor Robert es procediria al desallotjament amb les identificacions i multes corresponents. Per la seva part, els manifestants no pretenen rendir-se i continuaran amb la protesta.

La intenció dels indignats era acampar i desenvolupar diversos actes al llarg del dia d’avui i durant tot demà. D’aquesta manera fan valer el seu desacord amb el sistema politic actual coincidint amb les eleccions estatals. Cap a les sis de la tarda estava prevista la primera activitat, una xerrada sobre el moviment okupa i la projecció d’un documental sobre el moviment a càrrec d’uns periodistes xilens. Seguint amb la mateixa temàtica els integrants del nou Centre Social Alliberat La Mekànika tenien intenció de fer una xerrada cap a les nou del vespre i ja per acabar el dia es passaria la pel·lícula El concursante.

Al marge de les eleccions

Per demà estaven programades activitats infantils a la mateixa plaça durant el matí amb contingut polític presentat de forma didàctica. De cara a la tarda estava previst el passi del documental sobre Islàndia emès pel programa 30 minuts. Finalment el nou reportatge sobre el 15M posaria el punt final de les jornades abans de concloure totes les activitats cap a les vuit del vespre, quan es donaria per finalitzada la protesta.

A l’espera de la resposta

Tot plegat, doncs, quedarà subjecte al suport que aconsegueixi generar el moviment durant aquestes hores i la reacció que policia i representants polítics hi vulguin donar.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any