La guàrdia civil identifica els concentrats a favor de Mon·Doc

  • Compromís nega que hi hja deutes pendents de l'edicio de 2010

VilaWeb
Redacció
13.11.2011 - 10:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El centenar de persones que es van concentrar dissabte a la plaça Major de Montaverner, per una convocatòria anònima feta al Facebook, no es va poder manifestar a favor de la continuïtat en la celebració de Mon·Doc, cancel·lat pel govern municipal que encapçala Amparo Roses (PP) precipitadament setze dies abans de començar. A canvi, van ser identificats amb el document d’identitat per les forces de seguretat de l’estat (Guàrdia Civil) que hi era present.

Entre els assistents, a banda de molt de veïnat del poble, havien acudit a títol particular gent procedent de València, de les localitats veïnes de la Vall d’Albaida i també de la Costera.

L’únic argument que ha donat el PP en el govern municipal actual ha estat el de plantejar un fals dilema entre celebrar Mon·Doc o pagar als subministradors de l’ajuntament, sense aportar cap justificació documental. Fins i tot ha arribat a dir a dir que l’edició de 2010 no estava pagada, afirmació que ha estat desmentida per Compromís X Montaverner al seu bloc a Internet. La formació assegura que ‘es van deixar liquidades les despeses abans de finalitzar la legislatura. Per tant, com a responsables que érem del Mon·Doc 2010 ho vam deixar tot pagat. No només el Mon·Doc sinó també totes les àrees que va gestionar Compromís’.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any