Noves mobilitzacions contra les retallades a Sanitat

  • La plataforma en Defensa de la Sanitat Pública ocuparà aquest vespre el CAP del Nord com a preludi a la caravana de cotxes de demà i l'Associació Professional de Facultatius del Taulí ha convocat vaga dimarts i dimecres

VilaWeb
Eudald Griera
11.11.2011 - 13:14

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Usuaris i professionals de la sanitat segueixen en peu de guerra contra les retallades. Ahir la Plataforma en Defensa de la Sanaitat Pública del Vallès va anunciar la convocatòria aquest dissabte d’una caravana de caotxes que sortiria de Sabadell fins a la Plaça Sant Jaume de Barcelona i la ocupació prèvia avui del CAP del Nord. Per la seva banda l’Associació Professional de Facultatius (APF) de l’Hospital Taulí va decidir també ahir instar als metges del centre hospitalari a secundar la vaga de la setmana que ve convocada per Metges de Catalunya.

#tardorcalenta

A les 10 del matí, a la confluència entre Carretera de Barcelona i Gran Via, han citat als participants a la ‘Caravana en defensa de la sanitat pública’, que ha de portar la protesta per les retallades des del Vallès fins a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, on llegiran un manifest. Al llarg del recorregut per la N150 és previst que s’hi sumi gent d’altres poblacions vallesanes. La marxa compte amb el suport de tots els partits amb representació al consistori, que així ho van aprovar la setmana passada a la Junta de Portaveus.

L’Assemblea d’indignades del Nord ha volgut anar més enllà i ha convocat per aquest vespre a dos quarts de 9 una concentració i tancada al CAP Ca n’Oriach per escalfar motors per la marxa de demà al matí.

Les Metgesses també diuen prou

Amb un discurs molt contundent enfront les retallades del Govern d’Artur Mas s’ha mostrat l’Associació Professional de Facultatius del Consorci Hospitalari Parc Taulí. L’associació de metges, que ha decidit secundar la vaga convocada per Metges de Catalunya al Principat els propers dimarts i dimecres, ha fet una crida a la resta de professionals a sumar-se a la convocatòria.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any