Mètode i VilaWeb emprenen una aventura conjunta

  • El diari obre el canal Mètode, que oferirà continguts de la revista científica dos cops al mes

VilaWeb
Redacció
08.11.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La prestigiosa revista de divulgació científica Mètode i el diari VilaWeb comencen una col·laboració que ‘qui sap per quins camins ens acabarà portant’, en paraules del director de Mètode, Martí Domínguez. Aquesta aventura conjunta entre els dos mitjans té visibilitat, a partir d’avui, a través del Canal Mètode de VilaWeb, que ofereix als lectors un tast dels continguts de la revista i que publicarà articles de Mètode dos cops el mes.

 

Martí Domínguez, que es declara molt il·lusionat, aplaudeix que ‘un mitjà accepte una participació tan independent’ com aquesta, fet que considera que obre moltes fronteres i que esbotzarà barreres. I explica: ‘A l’admiració que tinc per VilaWeb i l’ús que en faig, ara s’hi afegeix el goig de veure-hi els continguts de Mètode. Crec que s’han unit dues bones estratègies: l’estratègia informativa solvent de VilaWeb i el portal de ciència, assaig i reflexió que pot donar un plus a la informació’.

Domínguez també comenta l’impuls a la divulgació científica que resultarà d’aquesta col·laboració per a Mètode, entitat adherida a +VilaWeb. ‘La simbiosi de ‘VilaMètode’, com m’agrada de dir-ne, potenciarà la nostra divulgació científica, des dels Països Catalans. Tot això donarà visibilitat a un univers molt desconegut, perquè el contingut científic arriba difícilment al gran públic.’

Aquesta setmana, per exemple, el canal publica l’article ‘La cara del dolor’ i un reportatge sobre qüestions ètiques relacionades amb el tractament del dolor, ‘El dret de no sentir dolor’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any