Duran i Lleida avisa que es retallarà ‘i molt’ a TV3

  • Ha assegurat que 'més val amputar un dit que no pas tota la cama'

VilaWeb
Redacció
09.10.2011 - 10:31

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Josep Antoni Duran i Lleida, candidat de CiU a les eleccions espanyoles, ha dit que el govern està retallant de tot arreu, i que es retallarà ‘i molt’ de TV3. Ho ha dit en una entrevista a Punto Radio, preguntat per les retallades en la sanitat. En aquest sentit, Duran ha dit que en aquest camp és ‘d’on menys es retalla’ i, tot i que ha lamentat aquestes retallades, ha advertit que hi ha una situació ‘que cal encarar’ i ha assegurat que ‘més val amputar un dit que no pas tota la cama’.

Ha afegit, però, que ‘d’on menys es retalla és de sanitat’, malgrat admetre que és un sector sensible i que és el que ha generat més protestes. Però per exemplificar que les retallades no obliden ningú ha dit: ‘També retallem de TV3 i es retallarà i molt de TV3’.

I finalment ha picat l’ullet als metges assegurant: ‘Els metges estan mal pagats. Han de tenir una remuneració molt més adequada al valor que significa la seva aportació a la salut dels ciutadans. Per tant cal parlar d’aquestes coses i de quina manera obtenim diners per garantir la sostenibilitat del sistema sanitari’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any