Entitats i partits reclamen a Palma la continuïtat de RTV Mallorca

  • Han presentat la plataforma de suport i han recordat els llocs de feina que es perdran

VilaWeb
Redacció
23.09.2011 - 16:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Desenes d’ntitats i partits s’han manifestat avui contra la clausura de Ràdio Televisió de Mallorca al centre de Palma. S’hi han vist pancartes amb els lemes ‘La solució del PP a la crisi és enviar els treballadors de l’ens a l’atur’ i ‘No al tancament de RTVM’. La manifestació culminava la presentació de la Plataforma d’entitats i organitzacions per la continuïtat de RTVM, a la plaça d’Espanya, davnt l’estàtua de Jaume I.

El portaveu de la plataforma, Jaume Rosselló, ha dit que, davant l’equivocació que suposa la decisió del Consell, el sector audiovisual de Mallorca que ara començava a agafar força es veuria greument afectat pel tancament de l’ens. Ha recordat que ‘entre trenta i quaranta productores privades hauran d’acomiadar una part del personal’ i que 115 llocs de treball i tretze corresponsalies de l’illa desapareixerien.

Les entitats i organitzacions adherides són: Barri TV, SPIB, APAIB, FAPA Mallorca, Revolta Global, treballadors de RTVM, ex-directius RTVM, PSOE, ERC, PSM, Entesa per Mallorca, EU, Iniciativa Verds, Joves de Mallorca per la Llengua, Memòria de Mallorca, Associació de Premsa Forana de Mallorca, UCXR, ARCA, FAAVV, CCOO, STEI-i, OCB, Associació de Veïnats de Ses Veles, Associació de Veïnats de Son Sardina, Recerca Pruaga, Abril Cultura, Jubilats per Mallorca, Quindrop Produccions, Coordinadora d’ONGs i 3D Videographics.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any