Docents del Pla d’Urgell exposen les seves experiències educatives en una jornada

  • Dins de la Trobada de Bones Pràctiques Educatives

VilaWeb
VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
30.06.2011 - 07:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Uns 200 docents de centres educatius del Pla d’Urgell van participar dimarts en la VIII Trobada de Bones Pràctiques Educatives que organitza el Servei Educatiu de la comarca.

Durant el matí es van presentar catorze projectes dels més de cinquanta que es poden trobar a l’apartat de Bones pràctiques del Servei Educatiu.

Les experiències van des de les Llars d’infants al Batxillerat passant per Educació Infantil, Educació Primària i ESO, a més d’altres modalitats formatives.

La Trobada es va tancar amb una xerrada del Dr. Daniel Cassany.

Segons va explicar a VilaWeb Mollerussa Cèlia Torres, directora del Centre de Recursos Pedagògics del Pla d’Urgell, la Trobada forma part del Pla de Formació de Zona del Pla d’Urgell i serveix per fer la cloenda del curs formatiu. Alhora serveix com espai d’intercanvi de les experiències educatives que cada centre a portat a terme.

Enguany la Trobada ha inclòs una xerrada de Daniel Cassany, Doctor en Filosofia i Lletres i Ciències de l’Educació, que va parlar de “La innovació docent: qui, què, com, quan i per què?”. L’acte va tenir lloc a la sala d’actes de la Casa Canal, a Mollerussa.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb la comarca o d’interès general al Fòrum del Pla d’Urgell.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any