Més de 300 manifestants contra el ‘pacte de l’euro’ a Ontinyent

  • El moviment del 15-M continua les activitats al parc del Mestre Ferrero

VilaWeb
Redacció
20.06.2011 - 11:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ontinyent es va sumar ahir diumenge a les protestes contra l’anomenat ‘Pacte de l’Euro’, amb una manifestació que va aconseguir convocar més de 300 persones amb el lema inicial ‘No som titelles en Mans de Polítics i Banquers!’. La marxa va comptar amb l’animació de músics i malabars. Els manifestants cridaren consignes com ‘retalls socials per als privelegiats’ o ‘aquesta democràcia no ens fa gràcia’. La manifestació va acabar a la plaça de la Conoració on es va llegir el manifest final.

Després de llegir-lo, es va donar l’oportunitat als participants d’expressar la seua ‘indignació’ contra el sistema actual o contra la construcció de l’Alta Tensió. Acabat el torn de paraules dels manifestants, es dirigiren de nou cap al Parc Mestre Ferrero, on varen continuar celebranr-se activitats del 15M.

Des del 15M-Ontinyent, s’ha informat de tot un seguit d’activitats com la reunió que es tindrà avui sobre matèria de participació ciutadana a Ontinyent, dimarts hi haurà una reunió del Banc del Temps, dimecres es farà una assemblea itinerant a la plaça de la Concepció, i tant dijous com divendres, se celebraran assemblees obertes al Parc del Mestre Ferrero.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any