Albaida Sports Resort. O quan el sentit comú es perd pel camí

VilaWeb
Dolors Sanchis
03.04.2011 - 19:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Em sembla magnífic que es vulga potenciar l’esport, que facen pistes i complexos esportius. Un bon poliesportiu és interessant i fa salut. Però hi ha una llista de propostes faraòniques que no tenen ni cap ni peus. De nou ens volen enganyar amb focs d’artifici que no van enlloc.
 
Una platja artificial? Potser seria més interessant posar un bon servei de transport públic per anar a una platja natural i real que tenim a pocs quilòmetres. Amb la piscina amb jacuzzi ja anem més que servits.
 
Teatre a l’aire lliure? Mentre l’Odeón es mor de deixadesa?
Potser siga millor quje primer porten una bona oferta de teatre i quan funcione i tinga públic… qui sap, potser necessiten un nou teatre. I ja que el fan, millor a cobert, li treuran més beneficis durant tot l’any i no només a l’estiu. A l’estiu, a qualsevol lloc es pot fer teatre a l’aire lliure, aneu sinó a Avinyó o a Edimburg o a quaranta mil llocs més.
 
Pueblo espanyol? No tenim prou amb donar vida als bars i restaurants de la comarca, ai las!!, es que són poblet valencianet, clar…
 
Gastronomia de nivell europeu? Que no coneixeu els restauradors de la comarca que estan a punt de tancar o se n’han hagut d’anar d’ací perque no tenen prou feina? Quatre clients que hi ha se’ls endurà el complex internacional?… Donarà feina o la llevarà als que estan soportant la crisis tirant avant com poden?
 
Estratègia mediambiental??? Quina estratègia mediambiental que fa una platja a 30 minuts de la platja real? A Espanya en sobren, de platges naturals. Per a què volem una platja artificial? Que us heu tornat bojos? O som empresaris rics com a Qatar que fan una pista d’esquí al desert?
 
600 llocs de treball? Qui s’ho creu això? No heu anat a Terra Mítica i a Terra Natura? Prometien molt al principi i ara els deutes els acacen, i molta gent que ha anat a treballar a aquests llocs n’ha marxat només trobar alguna cosa millor.
 
Hotel i aparthotels? Ja tenim cases rurals i hotels a la comarca que no tenen suficients entrades per tirar avant: si vol vindre gent, de llocs per a acollir-los n’hi ha. Si planteu nous hotels de grans companyies acabareu d’afonar els que hi ha a la zona.
 
Inversions privades? Ja tenim els espavilats que volen beneficiar-se i explotar els recursos naturals de la nostra zona, siga pel sol, siga pel clima, siga perque estem més pardals… qui sap. Després vindran les expropiacions… ho han pensat els que tenen els seu terrenet i fan quatre verdures? O creuen que ompliran la butxaca de milions? … Si no fan fallida pel camí… i deixen deutes per tots els costats…

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any