Jornada per a compartir experiències emprenedores

VilaWeb
Redacció
25.03.2011 - 11:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb el títol de ‘Reptes per a emprenedors d’ahir i d’avui’, dijous vinent tindrà lloc a l’Olleria una nova jornada de la série ‘Iniciador’, encetada el mes de setembre passat a Ontinyent, pensada com a intercanvi d’experiències entre emprenedors ja establerts i d’altres que inicien ara les activitats o s’hi volen posar. La idea és fer una jornada dinàmica en què tiga molta importància la participació i en la qual el col·loqui resulte fonamental per a arribar a conclusions.

L’acte se celebrarà al Centre Social Municipal, a les 19 h, com una prolongació de ‘Sopar i pensar’, una iniciativa de diverses associacions empresarials de pobles de la comarca i COEVAL que l’any passat ja es va celebrar a l’Olleria. Hi participaran Quique Mora (Consultor en estratègia i desenvolupament de negoci), Vicente Mompó de l’empresa Galol, Ismael de l’empresa Vitroval i Juan Manuel García de X04N WISP S.L.
En l’organització hi col·laboren l’Ajuntament de l’Olleria, la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) i el Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEI) Alcoi, amb el patrocini de Ontinet.com.
Per a assistir a la jornada cal fer prèviament la incripció, a través del correu electrònic adl@ajuntamentdelolleria.org o des de la web de CEEI Alcoi.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any