Sopa de Cabra torna amb un únic concert al Palau Sant Jordi

  • El 9 de setembre a les 21.30 · Les entrades es posaran a la venda demà

VilaWeb
Redacció
02.03.2011 - 09:49

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Tornem per fer un únic concert. Serà el 9 de setembre a les 21.30, al Palau Sant Jordi’. Així anunciava ahir Gerard Quintana una tornada puntual de Sopa de Cabra a l’escenari (vídeo). Durant la conferència de premsa el grup va dir i repetir que no pensaven pas fer discos ni cançons noves, encara que ‘mai no es pot dir mai’, van admetre. Com va precisar en Quintana, ‘no és un retorn, és una retrobada’.

 

Feia uns dos anys que els rondava pel cap la idea de fer alguna cosa plegats, i finalment van decidir que la millor opció era fer un únic concert en un any tan especial com el 2011. ‘El poder de les efemèrides empeny molt’, ha dit Quintana. I és que justament enguany es commemora el vint-i-cinquè aniversari del naixement del grup gironí, el desè de la seva dissolució, i el vintè del macroconcert al Palau Sant Jordi, el 14 de juny de 1991, amb Sopa, els Pets, Sau i Sangtraït.

Al concert hi sonaran les ‘cançons inevitables’, els clàssics de Sopa. I damunt de l’escenari hi haurà la mateixa formació que es va acomiadar deu anys enrere al Razzmatazz: Gerard Quintana, Josep Thió, Cuco Lisicic, Josep Bosch, Jaume Soler i Eduard Font.

Les entrades es posaran a la venda aquest divendres a les nou del matí i es podran adquirir per Servicaixa, Telentrada, The Project i Ticktackticket i pel telèfon 902.400.222 del Corte Ingés.

Amb discos tan reconeguts com el ‘Ben endins’ (1991) i ‘Nou’ (1998), Sopa de Cabra va ser un dels fenòmens musicals del país a la dècada dels noranta. Justament pel ‘Ben endins’ van rebre, l’any 2000, un disc de platí, en vendre’n 100.000 còpies. I  cançons com ‘L’Empordà’ o ‘El boig de la ciutat’ ja formen part de l’imaginari de diverses generacions. El grup es va dissoldre el 2001, i durant tot aquest temps, els seus membres han continuat amb les respectives carreres en solitari.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any