La direcció del PP espanyol deixa Camps sol en el primer acte de pre-campanya

  • Camps presideix avui al vespre la proclamació dels candidats als municipis de més de 20.000 habitants

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
01.03.2011 - 18:12

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Francisco Camps presideix avui al vespre al Palau de les Arts de València el primer gran acte de pre-campanya amb vista a les eleccions del 22 de maig, però no l’acompanyarà pas cap dirigent del PP espanyol, a diferència de campanyes anteriors. En l’acte de proclamació dels candidats del PP als municipis de més de vint mil habitants, tret de les capitals de província, Camps espera avui rebre un bany de masses del seu partit.

Però en aquest acte no hi haurà ni Mariano Rajoy ni la secretària general del partit, María Dolores de Cospedal. ‘Rajoy anirà a València, però ell decideix quan hi va, quan no hi va i els actes als quals ha d’anar i als que no ha d’anar’, va dir ahir Cospedal’. I contrasta la decisió de Rajoy de no acompanyar Camps amb la d’apadrinar demà els candidats del PP a Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat i Castelldefels, en una visita a l’àrea metropolitana de Barcelona.

La tensió entre Camps i Rajoy ha fet que el president del PP espanyol no hagi fet cap acte conjunt amb el president de la Generalitat des del congrés del partit que es va fer a València el 2008. Tots dos es retrobaran en la convenció autonòmica que el PP farà el cap de setmana vinent a Palma. Però en tot cas no hi ha encara cap data per a la proclamació de Camps com a candidat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any