ERC de Prats de Lluçanès presenta la campanya “Desperta Prats”

  • Van fer una roda de premsa del candidat a les municipals, Isaac Perarire, juant amb els regidors del grup

VilaWeb
Redacció
19.01.2011 - 09:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Isaac Perarire va protagonitzar una roda de premsa, al Casal del Jovent de Prats de Lluçanès, acompanyat per la resta de membres del grup municipal d’ERC a l’ajuntament, per presentar les idees bàsiques d ela campanya “Desperta Prats”.

Amb la finalitat de denunciar el que el grup republicà considera una situació “d’anestesiament” provocada per la pràctica de l’equip de govern, de CiU. Aquesta iniciativa de precampanya electoral per a les municipals del maig, ERC la planteja “per explicar a tots els sectors de la població la necessitat de dinamitzar i donar suport a la pròpia activitat, sumar esforços per avançar en tots els terrenys”. Per això, ERC “ha començat trobades i reunions i ha obert tots els canals de participació”. Segons van dir en la roda de premsa, “d’ara fins a la campanya electoral, s’aniran succeïnt iniciatives sota el paraigües Desperta Prats!”.

Segons van afirmar, “Esquerra vol que Prats exerceixi de capital de comarca”, vol “elaborar propostes treballades amb la gent” i afirma que serà una precampanya en positiu, igual com la campanya electoral”, que no anirà en contra de CiU sinó a favor del poble.

 

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any