El cinema continua en marxa a l’Inquiet

  • Un dels documentals que es projecta a la secció oficial del festival Inquiet és 'No s'accepten propines', que inclou imatges de VilaWeb

VilaWeb
Redacció
20.11.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El municipi de Picassent és aquests dies el fòrum ineludible dels amants del cinema, s’hi està celebrant el sisè festival Inquiet. Ja fa dos dies que dura i ahir a la sala d’actes de la Casa de Cultura de Picassent s’hi va celebrar la sessió inaugural del festival amb múscia en directe a càrrec de Jamèlia. Avui, comença la projecció dels que s’han presentat a la secció estrella del festival, la secció oficial.

Aquesta secció del festival, organitzat per l’associació cultural la Fàbrica de la Llum, compta enguany amb vuit llargs-metratges, nou documentals i vuit curts-metratges. Entre els quals hi ha els llargs ‘Xtrems‘ d’Abel Folk i Joan Riedweb (vídeo) i ‘Estació de l’oblit‘ de Christian Molina i Sandra Serna (vídeo); el curt ‘Menú incorrecte’ dels cineastes valencians Moisès Romera i Marisa Crespo; i el documental ‘No s’accepten propines’ d’Antònia Mengual, Estefania Saval, Luciana abranches i Lourdes Mir, que inclou imatges cedides per Vilaweb.

Fonts de l’organització han explicat a VilaWeb: ‘Teníem una mica de por per com aniria aquest any però la gent ha respost molt bé! Esperem que tot continuí així de bé’. Dijous es va projectar a la sala Mirror de València la secció Clip i la sala es va omplir de gom a gom. La projecció va anar acompanyada dels concerts d’Els amics de les Arts i Aspencat. Demà es reuneix el jurat per decidir el guanyador d’aquesta secció però fins dissabte vinent no es faran públics els noms dels guardonats de totes les categories. Entre els videoclips hi ha ‘Les personetes humanes’ de Compartir Dóna Gustet i ‘El tio Toni’ dels Pabordets.

Podeu consultar tota la programació de l’Inquiet ací.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any