Kobe Bryant, al Raval de Barcelona

  • Los Angeles Lakers juguen avui contra el Barça · Bryant, Gasol, Navarro i Rubio participen en un torneig de bàsquet de carrer al Raval de Barcelona

VilaWeb
Redacció
07.10.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La gran estrella de Los Angeles Lakers, Kobe Byrant, un altre jugador dels Lakers, Pau Gasol, i els jugadors del Barça, Joan Carles Navarro i Ricky Rubio, van participar ahir, a la vigília del partit FC Barcelona – Los Angeles Lakers, en la festa Shot Faster, al barri del Raval de Barcelona (vídeo). La festa fou organitzada per Nike.

 

La festa fou un torneig de bàsquet de carrer, a base de parelles de joves catalans. La final, la van disputar una parella barcelonina i una de Vic. Bryant i Rubio per l’una banda, i Gasol i Navarro per l’altra, van fer d’entrenadors dels joves i, després, van fer una breu demostració de joc. El torneig, el va guanyar la parella barcelonina i la demostració de les estrelles, una prèvia del Barça-Lakers, la van guanyar Bryant-Gasol contra Rubio-Navarro, davant de centenars d’espectadors.

Això sí, tant Rubio com Navarro van dir que el partit d’avui, entre el campió d’Europa, el Barça, i el de l’NBA, els Lakers, el guanyaria l’equip català. I Bryant va dir, potser pensant en una possible derrota, que el Barça era un equip molt sòlid i molt bo i que ells, els Lakers, no havien tingut prou temps per a entrenar-se… El resultat, avui, després del partit, que començarà a les 20.30.

 

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any