Camps també ataca Gandia TV

  • L'ajuntament de la vila vol continuar emetent, malgrat l'ordre del govern de suspendre l'emissió

VilaWeb
Redacció
06.10.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El govern municipal de Gandia va explicar ahir que mantindria les emissions en TDT de Gandia TV, tot i haver rebut una notificació del govern valencià exigint-li de suspendre-les fins que no tingui la llicència. La Conselleria de Justícia i Administracions Públiques amenaça l’ajuntament amb sancions de seixanta mil euros a un milió, en cas que continuï emetent, igual com ha anat fent amb les emissions de TV3 al País Valencià.

 

Pel batlle de Gandia, José Manuel Orengo, la informació és un dret dels ciutadans que fins ara s’havia restringit per raons tècniques i administratives. A més, els serveis tècnics municipals ja preparen una resposta que enviaran al Consell per explicar els motius i els drets que emparen la decisió de continuar informant els veïns de la comarca des de la seva televisió pública.

L’ajuntament també es declara sorprès de la celeritat del Consell a fer arribar la notificació a Gandia pocs dies després d’haver començat les emissions per TDT i espera que aquest zel s’apliqui a tota mena d’expedients.

L’emissió de Gandia TV va ser boicotada aquest cap de setmana per interferències d’un senyal ‘pirata’ que, segons el govern local, s’emetia des de Tele 7, la televisió dirigida per Pepe Codina, un home pròxim al dirigent del PP, Arturo Torró. L’Ajuntament de Gandia compta presentar una denúncia contra els responsables del senyal que durant quaranta-vuit hores va interferir Gandia TV.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any