Gmail permet fer trucades per internet

  • Competeix amb Skype, el servei de telefonia IP més popular del món

VilaWeb
Redacció
26.08.2010 - 11:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Google ja ofereix la telefonia IP als usuaris del seu servei de correu, Gmail (vídeo). Podran fer trucades internacionals de franc des del seu compte de correu cap a altres ordinadors i fer-ho a baix cost cap a mòbils i telèfons fixes. El mateix servei que ofereix Skype, doncs, el més popular del món amb uns cinc-cents milions d’usuaris.

Fins ara, Google només oferia l’opció de trucar i fer video-xat amb un altre ordinador. De fet, cal instal·lar aquesta aplicació per poder utilitzar el nou servei de telefonia.

El servei Google Voice s’està activant poc a poc i l’empresa diu que en els próxims dies serà a disposició de tots els comptes de correu. Als EUA i el Canadà les trucades seran de franc fins a finals d’any, mentre que fer-ho a d’altres països tindran un cost molt petit per minut.

El gegant californià va presentar Google Voice, ara fa un any i mig, amb la idea central és proposar als usuaris un sol número per a tots els telèfons que tinguin, amb l’objectiu que donin el ‘número únic de Google’ als seus contactes en lloc de facilitar-los el telèfon de la feina, el de casa i el mòbil (vídeo).

 

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any