‘La volta al món’, del Marc Serena, millor bloc de viatges

  • Participava als Travel Blogger Awards de Lonely Planet en la categoria de llengua no anglesa · Els premis s'han donat anit a San Francisco

VilaWeb
Redacció
27.03.2009 - 11:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La volta dels 25‘, del periodista català Marc Serena, és el millor bloc en llengua no anglesa segons Lonely Planet, que organitza els Travel Blogger Awards. Serena hi explica la volta al món que va començar fa cinc mesos. ‘La volta dels 25’ era el bloc més valorat entre els internautes, amb nou-cents deu vots. El jurat dels premis els ha donat la raó. La cerimònia de lliurament dels premis es va fer la nit passada a Sant Francisco.Com que Marc Serena no va poder assistir-hi perquè continua fent la volta al món, Èlia Serra, periodista i lectora del bloc resident a la ciutat, l’ha recollit en nom seu.

Marc Serena, de vint-i-cinc anys, tenia el somni de fer la volta al món durant un any amb el propòsit d’entrevistar vint-i-cinc joves de vint-i-cinc anys de països diferents. I el va fer realitat. Fa cinc mesos que viatja i explica les experiències en el bloc premiat.

Twitter n’ha fet el seguiment en directe, tot i que l’acte també s’ha pogut veure a través de la web dels guardons.

Enllaços
VilaWeb: Un blocaire català, finalista dels Travel Blogger Awards de Lonely Planet (01/03/2009)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any