Camats: ‘Cal pressionar el PSC perquè és qui pot decantar el finançament’

VilaWeb
GUILLOT DEIXA LA SECRETARIA GENERAL

El secretari general d'ICV, Jordi Guillot, ha anunciat en declaracions a Catalunya Ràdio que deixaria aquest càrrec durant l'assemblea. Guillot creu que 'és el moment de la renovació' i aposta pel 'relleu generacional', tot i que espera seguir formant part de la direcció del partit.

Redacció
20.11.2008 - 17:21

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La portaveu d’Iniciativa per Catalunya Verds, Dolors Camats, ha conversat amb els lectors de VilaWeb (llegiu el debat sencer) just un dia abans que comenci la 9a Assemblea Nacional de la formació. Ha dit que no pensava que De la Vega incompliria el pacte subscrit amb Saura a l’agost de pactar un nou finançament i ha recordat (entrevista en vídeo) la responsabilitat que hi té el PSC. ‘Cal pressionar el PSC perquè és qui pot decantar el finançament’, ha dit.

Camats ha argumentat que, tot i que ICV es va oposar a la construcció del túnel de Bracons, els seus nou diputats no van ser suficients per a aturar-lo i ha dit que ICV s’oposaria a la instal·lació d’un cementiri nuclear a cap població catalana. Entitats ecologistes han denunciat que el municipi d’Ascó tenia la intenció d’acollir-lo.

També ha exigit al govern que adoptés una postura ferma amb l’ERO de Nissan: ‘Des de l’inici de la crisi, a ICV treballem perquè el govern doni respostes clares tant a les empreses que tenen intenció d’aprofitar-se’n com a través de polítiques per fer front a situacions de vulnerabilitat.’

A l’assemblea, ICV triarà els membres de la comissió executiva i aprovarà l’estratègia política dels pròxims anys.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any