‘Jaume I hauria arribat abans que el tren’

  • Reportatge de la insòlita aventura del tren Jaume I camí del 25 d'Abril a Alacant

VilaWeb
Redacció
28.04.2008 - 12:37

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Unes tres-centes cinquanta persones van viatjar dissabte a Alacant amb el tren Jaume I per a participar a la manifestació del 25 d’abril. Era previst que hi arribessin a les tres de la tarda, però una avaria a la catenària els va fer aturar quatre hores prop de Xàtiva. El president d’ACPV, Eliseu Climent, el d’Òmnium, Jordi Porta, i el vice-president de l’OCB, Tomeu Martí, diuen en aquest reportatge de VilaWeb TV que es demostra que el país paga uns impostos de primera i rep uns serveis de tercera.Prop de Xàtiva, el tren va trencar la catenària i va impedir totes les connexions ferroviàries entre València i Alacant. La situació dels viatgers va ser desesperant: tots ells havien emprès un viatge llarg per ser a Alacant per a la gran manifestació, i no hi van poder ser a l’hora. Molts preveien de dinar a Alacant i, per bé que els responsables del tren van decidir de posar barra lliure, els aliments i les begudes es van acabar ràpidament.

Dos responsables i dos operaris d’Adif van mirar de solventar l’avaria perquè el tren pogués prosseguir el recorregut. Van sortir-se’n pels volts de quarts de sis i a les set el tren va poder arribar a Alacant. En arribar, els passatgers es va incorporar de seguida a la manifestació, que els esperava a la sortida de l’estació.

Enllaços
VilaWeb: El Tren Jaume I arribarà tard a la manifestació d’Alacant | El País Valencià reclama l’emissió de TV3 i la llibertat d’expressió.
VilaWeb Alacant: Galeria de fotos de la manifestació del 25 d’abril.
Blocs de MésVilaWeb: Manifestació a Alacant, del bloc ‘Festa, lluita i catalogació’ (amb vídeos).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any