Milers de seguidors del Celtic de Glasgow ocupen Barcelona

  • Uns deu mil escocesos animaran avui el seu equip davant un Barça que té l'eliminatòria encarrilada

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
04.03.2008 - 11:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una marea blanc-verda ha arribat avui a Barcelona: uns deu mil afeccionats del Celtic de Glasgow, si bé únicament cinc mil podran assistir avui al partit de tornada de vuitens de final de la Lliga de Campions. L’ajuntament barceloní els ha habilitat un espai perquè hi puguin anar els que no tinguin entrada i així no es reprodueixin els incidents que va causar l’afecció del Rangers. El Barça té l’eliminatòria força encarrilada, perquè va guanyar el partit d’anada (2-3), jugat fa dues setmanes al Celtic Park de Glasgow.Atesa la gernació de seguidors escocesos, l’Ajuntament de Barcelona ha endegat un pla de seguretat per a evitar incidents. Però la veritat és que l’afecció del Celtic no és gens conflictiva i té molt bona relació amb la del Barça, amb què l’emparenten unes aspiracions socials similars.

De fet, l’afecció barcelonista va ser rebuda amb els braços oberts ara fa dues setmanes a Celtic Park. La megafonia de l’estadi es va fer en català i fins i tot va sonar l’himne del Barça.

D’entrada, el Barça no hauria de tenir gaires dificultats per a assegurar l’eliminatòria, no solament perquè ja té avantatge, sinó també perquè el Celtic no ha guanyat cap partit a fora de casa des del 2003.

Enllaços
VilaWeb TV: Més que clubs.
VilaWeb TV: Milers de seguidors del Rangers vaguen sense entrada per Barcelona.
Avui: Un partit per no patir.
El Periódico: Barcelona, ‘pipi-Celtic’.
Webs relacionades dins Nosaltres.Cat: Futbol.
Ajuntament de Barcelona: Dispositiu especial per al Barça-Celtic del 4 de març.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any