10 anys del C.S.O. El Palomar

VilaWeb
Redacció
06.07.2007 - 14:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ara fa deu anys persones joves andreuenques van dur a terme l’ocupació d’un edifici abandonat a l’extrem del poble, a l’atra vorera ja era Sant Martí de Provençals, i el van destinar a Centre Social, del que anaven (i segueixen anant) necessitats. De fet no va ser el primer C.S.O. andreuenc, feia poc temps que a la Trinitat Vella hi havia Kan Mireia, desallotjat a primers d’any. Per a commemorar-ho faran una jornada festiva okupant carrers.La festa serà dissabte 7 de juliol 2007 i començarà a les 11 del matí amb Siriastre, el mag dels estels, i una nova representació del Monsical, el musical, estrenada amb força èxit al saT!, Sant Andreu Teatre.

Hi haurà guerra d’aigua, dinar, espectacles, concerts de música i a la una de la matinada plegaran per a seguir-la al C.S.O. La Papa.

Confien en que L’Harmonia, l’ateneu cultural i popular que s’està plantejant s’estableixi, amb criteris de cogestió amb l’ajuntament de Barcelona, a un parell de les moltes naus del complexe industrial de Fabra&Coats, alleugi la manca de centres on desenvolupar la rica cultura popular andreuenca.

Durant aquests anys a Sant Andreu hi ha hagut diversos centres socials fruit de la iniciativa del jovent, okupant edificis abandonats i donant-lis un us social:

Kan Mireia

El Palomar

La Gàlia

– El Bunker

– El Casal 11 de Setembre

– L’Ateneu

– El Casal Martí i Pol

– El C.S.O. Anarko Punk

Kan Llimona

Les imatges de la Festa ja són a la WEB STAP.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any