MADRID, 21 (EUROPA PRESS)

El Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAS) ha rebutjat aquest dijous l’apel·lació presentada pel Comitè Olímpic Rus i 68 atletes contra la sanció imposada per la l’Associació Internacional de Federacions d’Atletisme (IAAF) de participar en competicions internacionals, fet que deixa l’atletisme rus fora dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.

La IAAF va sancionar de manera definitiva l’atletisme rus de qualsevol competició a mitjan juny per les seves infraccions en el reglament antidopatge i el TAS ha confirmat ‘la validesa’ d’aquesta decisió.

‘Tenint en compte que la Federació d’Atletisme Russa està actualment suspesa com a membre de la IAAF, els seus atletes no satisfan les condicions del reglament i no són seleccionables per a les competicions que es disputin sota les regles de la IAAF. Aquestes competicions inclouen les proves d’atletisme dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro’, ha assenyalat el TAS en la seva sentència.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb