Rosa Vergés presenta Boom Boom dins el III Cicle de Cinema en Català de Sabadell

VilaWeb
Redacció
05.11.2002 - 16:31

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest dimecres 6, a les 22.15 hores, dins del III Cicle de Cinema Català de Sabadell, Rosa Vergés presentarà Boom boom al Cineart Multisales. Després de la projecció s’obrirà un col·loqui entre la directora i el públic.

Boom boom (1990) és una comèdia romàntica, una mena de vodevil modern, que per la seva elegància connecta amb el cinema clàssic nord-americà. Bona part de l’eficàcia de la pel·lícula es deu als seus actors: Viktor Lazlo, Sergi Mateu, Fernando Guillén Cuervo i Àngels Gonyalons, encapçalen un repartiment on també hi trobem actors tan populars com Pepe Rubianes.

Rosa Vergés és directora i guionista de cinema i televisió. Amb Boom boom va guanyar el premi Goya de l’any 1991 a la millor direcció debutant. Souvenir i Tic Tac són els seus altres dos llargmetratges. Recentement TV3 va emetre Maresme, la seva última producció televisiva.

El III Cicle de Cinema Català està organitzat pel CNL de Sabadell del Consorci per a la Normalització Lingüística, i compta amb el patrocini de l’Ajuntament, la Generalitat de Catalunya i de la Fundació Caixa de Sabadell i la col·laboració de l’Associació per la Llengua, Òmnium Cultural, Cineart Multisales, e-solucions i el Diari de Sabadell.

Podeu trobar tota la informació del Cicle a l’adreça

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any