Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  05.12.2014  11:51

Autor/s: ACN

Àngel Ros denuncia per amenaces de mort el raper Pablo Hásel

Per una cançó en què diu coses com 'mira la bala que tinc preparada, que va directe al pit'

Men?ame
 

El batlle de Lleida, Àngel Ros, ha posat en mans dels seus advocats una cançó del raper lleidatà Pabol Hásel en què li fa diferents amenaces directes de mort. Segons han explicat fonts properes a l'alcalde que no han pogut confirmar que s'hagi presentat una denuncia, els advocats estan analitzant el vídeo publicat a la xarxa Youtube. En el videoclip es veuen imatges de Ros en diferents actes i la lletra de la cançó té la tornada 'Menti-Ros et mereixes un tret', o expressions com 'Mira la bala que tinc preparada, que va directe al pit'.

La cançó va ser publicada recentment a Youtube. És aquesta:A part de la tornada, on diu que el batlle es mereix un tret, la cançó fa servir expressions com 'Es mereix una ganivetada a l'abdomen i ara que denunciï', 'l'he vist fer discursos davant de jubilats i cada paraula mereixia un atemptat', 'i la llei de dependència, avis amb Alzheimer la precisen amb urgència, amb llistes d'espera que esperen que el pacient mori i si per mi fos, mort, la teva sentència', o 'que amaguin una bomba mentre menja un menú del car, que trenquin el seu cervell d'un tret i que posin les seves cendres a la porta de la Paeria'.

Hásel ja va ser condemnat per l'Audiència espanyola per un delicte d'enaltiment del terrorisme per les lletres de les seves cançons. En concret, el tribunal el va condemnar a dos anys de presó per haver donat suport a ETA i els GRAPO. Posteriorment però, se li va suspendre la condemna.

El raper també va ser objecte de polèmica durant les Festes de Maig ja que se'l va incloure a la programació de les revetlles i arrel d'una denúncia del PP al final va ser retirat del programa. El jove també ha estat condemnat a una multa per fer pintades a la seu del PP de Lleida.