La Marxa per la Independència comença demà amb el suport de Pep Guardiola

  • Serà el primer gran acte de l'Assemblea Nacional Catalana després de la constitució

VilaWeb
Redacció
29.06.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’ex-entrenador del Barça Pep Guardiola ha donat suport a la Marxa per la Independència, que començarà demà a Lleida i que és la primera gran acció de l’Assemblea Nacional Catalana. Tot i que ara és fora del país, Guardiola ha volgut donat suport a aquesta iniciativa, segons que ha anunciat l’ANC en un comunicat. En l’acte de demà a la Seu Vella hi haurà la participació de diverses personalitats, com Lluís Llach, Xavier Rubert de Ventós, Patrícia Gabancho, Ferran Requejo, Oriol Grau, Quim Torra…

A més de Guardiola, Josep Maria Terricabras, Salvador Cardús, Toni Albà, Quim Masferrer, Maria Mercè Roca, Víctor Alexandre, Ricard Torrents i Arcadi Oliveras han donat suport a la Marxa tot i que no podran ser presents a l’acte de Lleida.

Hi participaran membres de diferents formacions polítiques, com Joan Tardà (ERC), Josep Maria Vila d’Abadal (CiU) i Toni Strubell (Solidaritat).

L’acte començarà a les 20:00 hores amb una marxa dels Camps Elisis de la capital del Segrià fins a la Seu Vella, on a les 21:00 hores es donarà el tret de sortida a la Marxa i hi haurà les actuacions d’Al Tall i Bonobos, i la participació de Meritxell Gené.

Informació relacionada:

Isona Passola: ‘Tan sols la independència acabarà aquesta esquizofrènia’

El Sant Jordi esclata amb Guardiola, Llach i Sílvia Pérez Cruz

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any