Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  02.09.2006  16:40

Entesa per Mallorca es constitueix en partit municipalista

Aquesta escissió del PSM es presentarà en una quinzena de pobles a les eleccions del 2007

Men?ame
 

La jove Entesa per Mallorca, nascuda l'11 d'agost, s'ha presentat avui al matí a Palma com a partit polític de cara a les eleccions municipals del 2007. La nova formació, segons un dels membres de la gestora, Felip Esteva, 'neix per defensar el mallorquinisme polític i progressista, com també el sobiranisme, amb l'objectiu d'aglutinar tot l'espai nacionalista de Mallorca'. El pas següent de l'Entesa serà l'organització del primer congrés, a l'octubre.

A l'acte d'avui els principals membres de la formació han anunciat la intenció de presentar-se a les properes eleccions municipals del 2007 en una quinzena de pobles de Mallorca, entre els quals hi ha Sóller, Muro i Santa Eugènia.

Entesa per Mallorca va sorgir fa un mes arran de la divisió interna del PSM per l'anunci de creació d'un bloc d'esquerres amb EU-EV i ERC. La plataforma, la integren antics membres del PSM com Tomeu Morro, Mateu Crespí, Biel Huguet, Maria Eugènia Pou, Miquel Gual, Francesc Garcies i el mateix Felip Esteva.