Aclarint el camí: cal desvincular-se del PSOE
El procés d'independència no es pot fer si no es fa, també, contra el PSOE
Us expliquem els vins que va triar el millor sommelier del món, copropietari del Celler de Can Roca, per marcar l’envelliment, la mort i el renaixement de la vida, dins el tast dels 50 anys de la Festa de la Verema d’Alella
Relatem la primera part del tast que el millor sommelier del món, copropietari del Celler de Can Roca, va oferir pels cinquanta anys de la Festa de la Verema d’Alella
Ernest Folch, director editorial responsable dels onze segells del grup, exposa les línies generals que defineixen els seus inicis · El 2025 publicarà més de dues-centes novetats
Amb l’arrencada del nou curs, us proposem quatre vins amb una relació qualitat-preu excel·lent
Publica la seva primera novel·la, ‘Jo soc l’última Plaça’, guanyadora del premi Sant Joan i publicada per Edicions 62
El cronista de Barcelona avui fa vuitanta-cinc anys i li hem volgut fer una entrevista de trajectòria, però també sobre la Barcelona d’avui
L’elabora Vins el Cep al Penedès · Dins la sèrie ‘Cinc caves, corpinnats i altres escumosos catalans per a tastar aquest estiu’
Ramon Jané, de Mas Candí, elabora aquest escumós · Dins la sèrie ‘Cinc caves, corpinnats i altres escumosos catalans per a tastar aquest estiu’
Pili Sanmartín, del celler Bàrbara Forés, que és qui va impulsar la línia de Vins En Moviment, on s’inscriu aquest vi, ens explica la història d’aquest escumós · Dins la sèrie ‘Cinc caves, corpinnats i altres escumosos catalans per a tastar aquest estiu’
S’emmarca dins el projecte del Celler de les Aus d’Alta Alella · Un nou vi de la sèrie "Cinc caves, corpinnats i més escumosos catalans per a tastar aquest estiu"
En un territori de mosaic agrari únic del País Valencià, s’alça el Celler del Roure, que encapçala Pablo Calatayud · Dins la sèrie "Cinc caves, corpinnats i més escumosos catalans per a tastar aquest estiu"
Gaudiu dels cinc vins negres que apleguem en aquesta peça i que us hem ofert durant la setmana
Els vins de l’enòloga Ester Nin al Priorat han arribat al màxim prestigi internacional · Dins la sèrie “Cinc vins negres catalans per a tastar aquest estiu”
El Mas Marès és el projecte més personal i ambiciós d’aquesta vitivinicultora de l’Empordà · Dins la sèrie “Cinc vins negres catalans per a tastar aquest estiu”
Amb la varietat trepat es fan vins negres de gran personalitat · Dins la sèrie “Cinc vins negres catalans per a tastar aquest estiu”
Un vi que representa l’essència del projecte Ve d’Avior, de Cati Ribot, de recuperació de la varietat i elaboració de vins naturals a Mallorca · Dins la sèrie “Cinc vins negres catalans per a tastar aquest estiu”
Comencem la setmana de vins negres amb una garnatxa negra amb una història tràgica · Dins la sèrie ‘Cinc vins negres catalans per a tastar aquest estiu’
Recopilem totes les recomanacions de vins rosats que us hem fet durant la setmana
És un brisat elaborat pel celler Vinyes del tiet Pere, a Vilabella, l’Alt Camp · Dins la sèrie ‘Cinc vins rosats catalans per a tastar aquest estiu’
Un vi natural que busca la rusticitat de la gerra de fang · Dins la sèrie ‘Cinc vins rosats catalans per a tastar aquest estiu’
Elaborat pel celler Cara Nord a la Conca de Barberà, del grup Tomàs Cusiné · Dins la sèrie ‘Cinc vins rosats catalans per a tastar aquest estiu’
Aquest vi neix d’una vinya plantada el 1913, que conté una trentena de varietats diferents · Dins la sèrie ‘Cinc vins rosats catalans per a tastar aquest estiu’
Elaborat al celler Pardas, a Torrelavit (Alt Penedès), és un rosat molt gastronòmic · Dins la sèrie ‘Cinc vins rosats catalans per a tastar aquest estiu’
Recopilem totes les recomanacions de vins blancs que us hem fet durant la setmana
Vi que commemora els cinquanta anys de la fundació de la cooperativa social ubicada a Vallbona de les Monges · Dins la sèrie ‘Cinc vins blancs catalans per a tastar aquest estiu’