L’arquitecte Albert Puigdomènech ens ha deixat.

  • L'arquitecte tenia el seu despatx al c/ Eusebi Golart.

VilaWeb
Redacció
04.12.2004 - 22:48

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’arquitecte, reconegut a nivell internacional, Albert Puigdomènech ens ha deixat després d’un període on ja estava fluix per la malaltia que patia.

Albert Puigdomènech (1944-2004) ha estat el redactor de projectes tan importants com: la Biblioteca de Vilassar de Mar, del port de Premià de Mar, del Tecnocampus de Mataró, de la Vil·la Olímpica de Barcelona i de múltiples projectes a Itàlia, a més d’haver treballat en el bufet de l’Oriol Bohigas en altres projectes de renom.

Des de fa temps va instal·lar el seu despatx a Canet de Mar i va treballar d’arquitecte municipal i d’aquella època en queda el projecte del Passeig Marítim , el planteig de les Rondes de Canet i la Plaça Onze de setembre.

Des de la discreció sempre va treballar pel catalanisme polític i va ser empresonat l’any 1966 amb poc més de 20 anys. Els darrers anys va militar a les files d’ERC i va ser l’impulsor de diferents idees per mantenir la protecció de la zona de llevant de Canet pel seu valor paisatgístic, ecològic i de concepció de poble.

Des d’aquestes línies ens sumem al condol com a canetencs.

Lluís Llovet

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any