Àngel Ros pacta amb Ciutadans i blinda la paeria contra el sobiranisme

  • Es compromet a no donar cap mena de suport a l'AMI

VilaWeb
Redacció
09.07.2015 - 11:41

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El batlle de Lleida, el socialista Àngel Ros, ha arribat a un acord de govern municipal amb Ciutadans. El pacte inclou un seguit de ‘compromisos per la lleialtat institucional’, entre els quals el de ‘no impulsar, donar suport ni subscriure la incorporació de Lleida a l’Associació de Municipis per la Independència’. I també de no donar suport a cap iniciativa que ‘subverteixi l’ordre constitucional ni divideixi els ciutadans de Lleida’ i no penjar símbols en espais públics, com ara estelades.

A més, el PSC i Ciutadans també han pactat d’actualitzar el reglament d’usos lingüístics del consistori, ‘d’acord amb els principis de cooficialitat conforme a les lleis vigents i les diferents resolucions judicials’.

L’equip de govern socialista també assoleix el compromís de ‘garantir la neutralitat ideològica de l’espai públic en el municipi de Lleida’, impedint la utilització del mateix per a la instal·lació o col·locació de símbols ideològics ‘de qualsevol mena’ com ara estelades, segons ha dit la portaveu de C’s a la Paeria, Ángeles Ribes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any