L’afeccionat de la Penya multat per una estelada demana ajuda en un vídeo

  • El també seguidor del Joventut de Badalona, Biel Noguera, també ha sigut condemnat a pagar una multa

VilaWeb
Redacció
14.04.2015 - 10:12

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Àlex Molina i Biel Noguera són dos afeccionats del Joventut de Badalona que han estat condemnats a pagar una multa de 4.000 i 3.000 euros respectivament per haver exhibit una estelada en un partit que la Penya va jugar a Saragossa ara fa mig any. Ara els dos joves, a través de la plataforma Totsuma.cat, demanen ajuda per aplegar els 8.100 euros que necessitarien per pagar les sancions econòmiques que els reclamen.

Heus ací el vídeo amb què han fet la crida:

Els fets van ocórrer el passat cinc d’octubre de 2014, quan cent cinquanta afeccionats de la Penya van assistir al partit entre el CAI Saragossa i el Joventut de Badalona. Entre ells hi havia Àlex Molina i Biel Noguera que, per animar el seu equip, duien una estelada i van fer crits d’independència. El calvari per a Molina va començar quan un policia li va demanar en ple partit ‘baixa amb la bandera i el DNI’, tal com explica Molina en el vídeo difós a Totsuma.cat. Després de ser reduït i agredit per diversos agents Molina va passar la nit al calabós. A petició de la subdelegació del govern espanyol el jove badaloní ha estat sancionat amb un multa de 4.000 euros per infringir la llei de l’esport i no podrà assistir en un recinte esportiu durant un any.

Per la seva banda Biel Noguera també ha estat multat, en el seu cas amb una multa de 3.000 euros i la prohibició d’entrar en cap recinte esportiu durant sis mesos. Segons el seguidor de la Penya, en acabar el partit i mentre es dirigia al lavabo, va exclamar ‘Força Penya!’. En aquest moment, se li van apropar tres agents de policia i el van arraconar contra la paret, els quals sostenen que Biel Noguera va exclamar ‘Puta España, todos muertos’.

Entre les sancions administratives de 7.000 euros, més les despeses per factures d’advocats i procuradors Àlex Molina i Biel Noguera demanen el suport dels usuaris per reunir els 8.100 euros que se’ls reclamen.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any