El candidat socialista a Madrid diu als independentistes que ‘hauran de passar per damunt del seu cadàver’

VilaWeb
Redacció
04.04.2015 - 18:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El candidat del PSOE a l’alcaldia de Madrid, Antonio Miguel Carmona, ha dit als independentistes catalans: ‘Qui vulgui passar per damunt de la constitució haurà de passar abans per damunt del meu cadàver’. Carmona ha fet aquestes declaracions en un acte polític de la campanya ‘Madrid con sentido común’, responent les crítiques que havia rebut per haver parlat a Twitter, en referència a l’independentisme, de la crítica al provincianisme que van fer Pío Baroja i Miguel de Unamuno.

El polític socialista ha afegit que a Espanya només hi ha una nació, ‘que és Espanya’. I que s’encarregarà de defensar la raó i la constitució. ‘És el principal valor ètic que té aquesta nació i jo defensaré la constitució com els qui han defensat la constitució i la democràcia aquests últims dos segles.’

Carmona ja havia fet unes declaracions provocadores fa uns quants dies, quan va demanar a la fiscalia que actués contra el full de ruta independentista acordat entre CDC i ERC. ‘Hi ha articles en el codi penal que es poden aplicar per frenar la deriva independentista d’Artur Mas i ERC’, va dir.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any