Forcadell diu a Bloomberg que s’avé a unes plebiscitàries si el TC obstrueix el 9-N

  • La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, entrevistada pel mitjà de comunicació nord-americà

VilaWeb
Redacció
08.10.2014 - 12:52

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘L’Assemblea Nacional Catalana, el grup independentista que va portar centenars de milers de manifestants a Barcelona el mes passat, donaria suport a unes eleccions regionals com si fossin un referèndum sobre la independència si els tribunals espanyols obstrueixen la votació planejada per al 9 de novembre, segons que ha dit la seva presidenta, Carme Forcadell.’ Així comença un article publicat avui a Bloomberg. Aquest mitjà, llegit pel món de les finances de tot el món, és el mateix que la setmana passada va fer un duríssim editorial contra Rajoy reclamant que deixés votar els catalans. L’entrevista a Forcadell es pot llegir en anglès ací.

Segons Bloomberg, l’ANC voldria una candidatura única per tal que la voluntat del poble català fos més evident que mai. ‘Si la consulta no és possible perquè el govern espanyol l’obstrueix, farem eleccions’, va dir Forcadell. ‘Donarem suport a una candidatura col·lectiva dels partits polítics.’

En l’article, titulat ‘La cap de la protesta catalana ofereix a Mas una sortida al punt mort de la votació’, es diu que ‘la primera opció de l’ANC continua essent una consulta el 9-N’ i fa un bon resum de que és l’ANC i de la situació actual del procés.

En anglès: Bloomberg interviews civil society pro-indy organization leader

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any