Quart play-off pel títol consecutiu dels Catalan Dragons de Perpinyà a la Super League

  • Setens classificats a la temporada regular, avui s’estrena a la fase final de la lliga amb una visita a Leeds, l’únic estadi on no ha guanyat mai

VilaWeb
Redacció
20.09.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb una extraordinària i contundent victòria a casa amb els Castelford Tigers, dissabte passat, els Catalan Dragons de Perpinyà van tancar la temporada regular de la Super League de rugbi XIII. Una victòria que també ha de servir, espera l’equip de Laurent Frayssinous, per a encarar amb força el play-off de la lliga que comença avui.

És la quarta vegada consecutiva que l’equip català s’hi planta i el primer desafiament és d’envergadura: es desplacen fins a Leeds, l’únic estadi on no han guanyat mai des que van començar a jugar la principal lliga tretzista europea el 2006.

Els Catalan Dragons hi arriben en un bon estat de forma i un magnífic final de temporada. En els dos partits jugats enguany, els Rhinos Leeds han superat els catalans (12 a 40 a Perpinyà i 32 a 31 a Leeds), però les estatístiques són més igualades que no sembla: els Dracs han quedat setens en la lliga regular amb 14 victòries, 12 derrotes i un empat i els Rhinos, sisens amb 15 victòries, 10 derrotes i dos empats.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any